Försäljning av produkter

Det är nu möjligt att beställa och köpa en del av det vi tillverkat under året i våra verkstäder. Titta på produkterna under fliken produkter till försäljning. 

Där går att titta på det vi har till försäljning. Fyll i en beställningstalong eller ring in din beställning till aktuell arbetsgrupp. Sortimentet förändras löpande utifrån tillgång.

Mikaelifirande

I tisdags firade vi Mikaeli och skördefest med en gemensam middag i salen.  Fint är det ändå att ses tillsammans och fira in höstens antåg. Skördesoppa och äppelkaka stod på menyn. Allt var givetvis anpassat och med avstånd och tydliga rutiner för att minska risk för smittspridning och undvika trängsel.

Inställd ljusfest

Vi måste dessvärre informera om att vi inte kommer bjuda in allmänheten till en ljusfest i år 2020 pga pandemin. Ensjöholm kommer göra något internt för de som bor och jobbar här men vi kan inte garantera säkerheten för alla de 400 som brukar besöka vår ljusfest. Vi hoppas givetvis att nästa år har andra förutsättningar . 

 Vi har en ledig plats i gruppbostad och daglig verksamhet.  

Kontakta föreståndare Sara Siegers 011-289468, sara.siegers@ensjoholm.seUppdatering: tjänsten tillsatt

Ensjöholm söker en arbetsterapeut som vill jobba lite extra. Vi har ett växlande behov av arbetsterapeut som kan vara behjälplig med att förskriva och beställa hjälpmedel, handleda medarbetare och delta på Teamkonferenser. Omfattningen varierar men ligger runt 8-10 timmar per månad. Därav är anställningsformen timanställning. 

Ansökan och frågor om tjänsten besvaras av Föreståndare Sara Sieges: sara.siegers@ensjoholm.se 011-289468